Alba Roqueta | Trajectòria
50907
page,page-id-50907,page-template-default,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
2011 b Alba copy

La trajectòria artística de la pintora Alba Roqueta és molt extensa. Des de l’any 1994 fins el dia d’avui ha exposat les seves obres a diferents llocs d’Espanya, França i Holanda. Recentment ha presentat a la Mediateca Ludovic Massé de la capital del Vallespir, Ceret. Aquest mes de Juny es pot veure una part de la seva obra a Brión (A Coruña). Dins els seus treballs també es pot destacar el disseny de la pintura de dos helicòpters, EC-130 i EC- INL, de la companyia Turisvol Helicòpters.

L’Alba actualment és comissària de la Trobada d’Art de l’Empordà a Galícia, intercanvi artístic entre pintors de Galícia i de l’Empordà juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja i S’Agaró. Una iniciativa acollida amb molt d’èxit. L’any 2006 va obtenir una menció especial per la seva obra al Premi de pintura internacional Zurbarán, així com obra seleccionada al Premi de Dibuix Joan Cos, al Cercle Artístic Sant Lluc o a la biennal internacional de dibuix Josep Amat. Alba Roqueta va néixer l’any 1962 a Artés (Barcelona) i des de l’any 1986 viu a Castell d’Aro.

La seva obra està publicada en diferents mitjans de comunicació, televisió, ràdio, premsa, revistes d’art i xarxes socials.